Cookies på koncentrat.dk

 

Cookies er med til at fortælle os om dit besøg. For at fastlægge, hvem der besøger koncentrat.dk, bruger vi cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. Her indsamler vi informationer om hvor lang tid du besøger hjemmesiden, hvilke og hvor mange artikler du læser, om din computer har besøgt os før, hvilken browser og styresystem du bruger.

De cookies, der er sendt til dig, vil blive opbevaret på dit udstyr i et varieret antal måneder fra sidste gang du var inde på koncentrat.dk. Hver gang du genbesøger koncentrat.dk, forlænges perioden. De pågældende cookies slettes automatisk efter deres udløb. Hvis du ønsker at slette cookies, så du læse mere her.

 

Hvad bruger vi dine oplysninger til?

Koncentrat indsamler oplysninger om dig på to måder:

  • Ved brug af cookies
  • Ved at du selv afgiver oplysninger i forbindelse med tilmelding til koncentrat services

De personoplysninger vi indsamler om dig, når du fx. opretter dig på koncentrat.dk, bruges først og fremmest til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges desuden af Koncentrat til at få større kendskab til dig. Det omfatter blandt andet undersøgelser og analyser, der bruges til forbedre din oplevelse på koncentrat.dk.

Har du givet samtykke til at modtage markedsføring med tilbud m.v, kan vi også bruge de indsamlede oplysninger til at målrette den markedsføring, du modtager via telefon, brev eller digitalt.

Koncentrat kan bede om dine personlige og brugerrelaterede oplysninger, når du eksempelvis tilmelder dig konkurrencer. Det er primært oplysninger som navn, adresse og e-mail, men kan også være oplysninger om interesser, kendskab til Koncentrat osv. I forbindelse med køb eller tilmelding til en service er obligatoriske oplysninger markeret tydeligt i formularen. Afgivelse af øvrige oplysninger i forbindelse med køb eller tilmelding til en service er frivilligt.

 

Beskyttelse af dine oplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Det gør vi alt for at leve op til, men vi kan dog ikke garantere 100% sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der er en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Vær opmærksom på, at du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar.

 

Ændringer i behandlingen af personoplysninger

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på hjemmesiden.

 

Kontakt

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Koncentrat, skal du rette henvendelse på kontakt@koncentrat.dk eller telefon 3150 5002. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

Sidst opdateret: 01.02.2018

Cookies

Vi bruger også cookies til at huske dine indstillinger og analyse. Læs mere her